Bouwtekening
Een gedetailleerde bouwkundige tekening is essentieel als u een verbouwing of overkapping wilt laten uitvoeren. U wilt immers dat uw huis in waarde stijgt en dat u de kosten beheersbaar houdt.

Investeringskosten van een bouwtekening

Indien wij voor u een bouwtekening maken, verdient dit zijn prijs volledig terug. U heeft namelijk met deze bouwtekening een nauwkeurige uiteenzetting van de noodzakelijke werkzaamheden in handen. Dit overzicht geeft u een compleet beeld van de benodigde bouwinvesteringen en eventuele overige kosten. U weet exact waar u aan begint zodra de verbouwing van uw huis, de aanbouw of overkapping bouwkundig zijn opgetekend. Wij kunnen de bouwtekening maken op basis van bestaande documentatie, uw plannen en onze eigen inventarisatie en metingen. Deze bouwkundige tekening dient u bij de aanvraag van een eventuele vergunning bij te voegen.

Bouwtekeningen onmisbaar in verbouwingsprojecten

Uw uitbouw- of verbouwproject kan zonder nauwkeurige bouwkundige tekening voor vervelende verrassingen zorgen. Bij de aanschaf van bouwmaterialen is het immers van belang dat u exact weet welke materialen, welke afmetingen en welke hoeveelheden u dient te bestellen. Indien wij uw bouwtekening maken, dan heeft u al deze informatie gedetailleerd in handen. Dit geeft u ook inzicht in de prijs die de realisatie van uw ideeën met zich meebrengt. Door onze ervaring en expertise kunnen wij, bij duidelijke plannen, in een vrij kort tijdsbestek een bouwtekening maken waar mee u verder kunt met uw (ver)bouwproject.

    

Als het gaat om Bouwtekening / 3D-Visualisatie / 2D plattegrond

Bouwtekening Alkmaar

laten maken

Bouwtekeningen nodig? Buro Raamkla helpt u graag verder?

wij zijn te bereiken via 06-24376624

of mail via info(@)buro-raamkla.nl

Bouwtekeningen

Buro-Raamkla