Hulp bij bouwvergunning

Bent u van plan om uw woning of bedrijf te (ver)bouwen? Zodra u iets aan uw woning wilt wijzigen, een aanbouw, uitbouw, dakkapel of andere verbouwingen, dan dient u hier in veel gevallen een vergunning voor aan te vragen.

Aanvraag indienen

Een vergunningsaanvraag voor een verbouwing wordt bij het omgevingsloket ingediend. Voorheen werd dit een bouwvergunning genoemd, tegenwoordig spreekt men van een omgevingsvergunning. Het is van belang dat uw bouwplannen aan de ruimtelijke eisen en aan het bouwbesluit voldoen. Deze regels moeten vertaald worden naar een bouwkundige tekening. Het is prettig om hier professionele hulp bij te hebben. Ook kan het voorkomen dat een bouwwerk vergunningsvrij kan worden gerealiseerd. Hiervoor dient u wel een bouwkundige tekening te overhandigen. Ook moet u dit melden bij uw gemeente. Benieuwd of u een vergunning nodig heeft voor u verbouwactiviteiten? Wij helpen u hier graag bij.

Hulp bij omgevingsvergunningen

Omdat u dergelijke projecten waarschijnlijk niet dagelijks uitvoert, is het prettig om hierbij ondersteuning in te roepen. Van bouwtekeningen tot vergunningsaanvragen, wij helpen u tijdens het gehele traject. U hebt immers al genoeg aan uw hoofd met het bouwproject, de bouwtekeningen en het bouwbudget. Wij helpen u door het vergunningstraject uit uw handen te nemen en zorg te dragen voor de afwikkeling. Hierin zijn wij immers gespecialiseerd. Wilt u geen omkijken hebben naar het aanvragen van een bouwvergunning? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw plannen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden waarin wij u kunnen helpen bij uw vergunningsaanvraag.

Als het gaat om Bouwtekening / 3D-Visualisatie / 2D plattegrond

Hulp bij de aanvraag van

Bouwvergunningen

Hulp nodig bij de nodig? Buro Raamkla helpt u graag verder?

wij zijn te bereiken via 06-24376624

of mail via info(@)buro-raamkla.nl

Bouwvergunningen

Buro-Raamkla