Een nieuwe woning gekocht of u wilt een bestaande woning verbouwing, maar heeft geen inspiratie? Onze interieurontwerper helpt u graag verder!  

Van 3d visualisatie tot interieur ontwerp

 

Heeft u een bestaande woning, nieuw appartement of vrije kavel? Laat jouw wensen vertalen in een droom interieurontwerp, wat balans en rust geeft, dat begint bij een goede indeling van uw woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of gehele woning. Onze ontwerper realiseert uw droomontwerp met de juiste indeling, kleuren en materialen. Wij zetten u wensen om in een 2D/ 3D visualisatie in hoge kwaliteit zodat u een uitstekend beeld krijgt van u toekomstige interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden vraag dan offerte aan of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.  

Onze werkwijze

Kennismaken
Wil je graag een vrijblijvend gesprek inplannen om de mogelijkheden voor jouw interieur te bespreken. Vraag dan offerte aan en plan een gesprek in online of bij ons op kantoor.
2D schetsontwerp
In een 2D schetsontwerp wordt de mogelijke indeling gepresenteerd aan de hand van de gestelde wensen en eisen. Ook worden er sfeerbeelden gepresenteerd die in de volgende fase gebuikt kunnen worden voor het voorlopige 3D ontwerp.
Voorlopig ontwerp
Alle wensen en eisen van de vorige fase worden vertaald in een volwaardig 3D ontwerp. Zo worden er een aantal impressies gemaakt door de ontwerper. Hierbij worden de mogelijke kleuren, materialen en meubels samengesteld.
definitief ontwerp
Als alles akkoord is worden de definieve keuzen van kleuren, materialen en meubels vastgesteld. Waarmee u vervolgens materialen kunt bestellen of offertes op kunt vragen.

losse kamer

Totaalontwerp

495,-
2D interieurplan
3D visualisatie
Kleur- matriaalplan
keuken, slaapkamer, hal, toilet, badkamer
inmeten op locatie

Woonkamer

Totaalontwerp

495,-
2D interieurplan
3D visualisatie
Kleur- matriaalplan
tot 75m2
inmeten op locatie

Kantoor

Totaalontwerp

495,-
2D interieurplan
3D visualisatie
Kleur- matriaalplan
tot 100m2
inmeten op locatie

Wilt u een ontwerp voor meerdere ruimtes vraag dan een offerte aan

interieur ontwerp Alkmaar

laten maken

interieur ontwerper nodig? Buro Raamkla helpt u graag verder?

wij zijn te bereiken via 06-24376624

of mail via info(@)buro-raamkla.nl

3D-Visualisatie

Buro-Raamkla