Verkoopplattegrond

Bij de verkoop huis of bedrijfspand, doet u er goed aan om verkoopplattegronden op te nemen in de presentatie ten behoeve van de verkoop. Dit geeft potentiële geïnteresseerden een goed overzicht van het pand ofwel de woning.

Verkoopplattegronden maken het verschil

Of u nu een makelaar of een particulier bent, een duidelijke plattegrond van de ruimte die u te koop aanbiedt stimuleert de verkoop. Immers, mogelijke kopers zien in één oogopslag exact welke mogelijkheden de woning of het bedrijfspand hen kan bieden. Wij maken deze verkoopplattegronden voor u op basis van bestaande plattegronden. Indien deze niet voorhanden zijn, of als de indeling inmiddels is gewijzigd, dan passen wij de plattegrond naar de huidige situatie aan. Als u wilt dat de verkoopplattegronden tevens een bepaalde sfeerimpressie bieden, dan maken wij graag een sfeerplattegrond voor u.

Sfeerplattegronden tonen het verschil

Om de verkoop huis, kantoorruimte of bedrijfspand extra te stimuleren, is het noodzakelijk om een goede eerste indruk te geven. U, of uw makelaar, doet dit door een duidelijke en sfeervolle presentatie te geven van de ruimte. Een 3D presentatie helpt hierbij, evenals een overzichtelijke sfeerplattegrond. Door de unieke eigenschappen en sterke punten van de woning of het pand vast te leggen in goede verkoopplattegronden, biedt u mogelijke toekomstige kopers een totaal beeld van de ruimte en de indeling. Onze ervaring met het maken van plattegronden ter bevordering van vastgoed verkoop, zorgt ervoor dat deze snel en vakkundig worden gemaakt en een uiterst nauwgezette weergave geven.

Als het gaat om Bouwtekening / 3D-Visualisatie / 2D plattegrond

    

Verkoopplattegrond Alkmaar

laten maken

Verkoopplattegrond nodig? Buro Raamkla helpt u graag verder?

wij zijn te bereiken via 06-24376624

of mail via info@buroraamkla.nl

Verkoopplattegrond

Buro-Raamkla